Om Mette Nørgaard

Fascineret af diamanter hele livet

Siden jeg kan huske, har jeg altid været fascineret af diamanter, og i en årrække nægtede jeg at gå med nogle smykker, med mindre det var diamantsmykker. Det resulterede i, at jeg ingen smykker havde på, for ingen diamantsmykker ejede jeg, og ingen fik jeg. Derfor satte jeg mig ind i hele verdenen for diamanter, historien og alle de forskellige typer og designs. 

Da jeg i forvejen havde anden smykkeforretning, hvor jeg designede, producerede og solgte guld og sølv smykker, var det klart; jeg skulle nu over i diamantbranchen. Gennem min lange passion for smykker og diamanter, har jeg været dygtig og heldig. Jeg har fået opbygget det helt rigtige netværk, med kontakter til de helt rigtige specialister i branchen, rundt om i verdenen. Det giver mig mulighed for at gå direkte igennem, alle de mange led i leverandørkæden, og i stedet købe diamanter direkte i det verdenskendte diamantdistrikt i Belgien.

Diamantdistriktet i Belgien er et af de største diamantdistrikter, og mest annerkendte i verden, foruden New York. Derved kan jeg skaffe de smukkeste, bedste og mest værdifulde diamanter, til den bedst mulige pris, til glæde for dig. Når de rigtige diamanter er fundet, bliver smykket håndlavet, med netop de diamanter som du har udvalgt. Du får derfor et helt unikt og håndlavet kvalitets smykke, hvor du har været med til at designe og efterspørge alt fra start til slut, og hvor kun fantasien sætter grænsen.

Diamanter direkte fra det verdensanerkendte diamantdistrikt i Belgien specielt til dit drømmesmykke.

Håndlavede kvalitets diamantsmykker, speciellavet efter dine drømme, til den bedste pris.

Ud over at være smykkedesigner er jeg uddannet I erhvervsøkonomi, international handel og international erhvervskommunikation, hvilket alt sammen er en fordel for mine kunder, da jeg har mulighed for at skabe de bedste kontakter og få mest diamant og kvalitet for dine penge. Hvilket netop er hele min glæde i dette arbejde. Jeg har hverken en dyr butik på gågaden i en storby at betale til, eller andre dyre lokationer og udgifter. Derfor kan jeg holde prisen så langt nede, at jeg er stolt af at kunne tilbyde alle mine kunder de absolut bedste priser uden at gå på kompromis med diamantens kvalitet eller oprindelse.

Jeg glæder mig meget, til at hjælpe dig med at skabe dine drømmesmykker, uanset om de er til dig eller en du holder af.

-Mette Nørgaard