Speciallavede diamantsmykker

Fordi en diamantring eller et diamantsmykke altid er forbundet med en særlig begivenhed, gode minder og et symbol for kærlighed og troskab, man vil bære resten af livet. Vælger du dit diamantsmykke med hjertet ❤.

Hos Diamonds by Mette Nørgaard kan du designe din diamantring eller smykke helt efter dine drømme.

Dit personlige smykke bliver skabt i omfattende individuelle trin.

1. Designprocessen starter

Designprocessen starter ved at du tager kontakt til mig enten på e-mail, telefon eller sociale medier. Her aftaler vi et helt gratis uforpligtende møde, hvor vi taler om dine drømme, designønsker.

Når du er på udkig efter diamantsmykker, er der mange overvejelser fra stenens form til fatning, stilen og designet i smykket mulighederne er uendelige.
Du har ideerne og drømmene om dit drømmesmykke – vi har ekspertisen, der forener drømme med håndværk i den bedste kvalitet. Derfor vil vi altid gerne give råd og vejledning, når du skal designe dit smykke.

Dit specialdesignet smykke kan designes helt fra bunden eller fremstilles efter et eksisterende design, som kan justeres og ændres.

2. Vi finder din drømmediamant

Efter vores møde går jeg til mine leverandører for at finde de bedste bud der matcher dine drømme. Så du kan vælge præcis det design der former din drømmediamant.

3. Vi laver dit smykke

Når vi har modtaget din accept på design, går vi i gang med at lave dit smykke. Alle smykker bliver lavet i hånden af vores erfarne leverandører, og vi vælger diamanter og ædelsten præcist efter dine ønsker – Leveringstiden er normalt 4 til 6 uger.

4. Du får dit smykke

Når dit smykke er færdigt, mødes vi og du får dit drømmediamantsmykke. Kan et fysisk møde ikke lade sig gøre, finder vi en løsning🤍